Villa'er

Joy Byhus i Chania

Chania

Gæster 4
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Book now

Other features

Chania den gamle bydel, havnen

Chania, Joy Byhus med 2 soveværelser

Joy Byhus i den gamle del af Chania havne-området er et smukt renoveret hus med 2 soveværelser. Huset ligger i en stille Cul-de-sac imellem de smalle snoede gader i den venetianske havn. Det er et fodgænger område med masser af liv og kulør. Her er masser af liv og kulør, en uforglemmelig ferie i Chania.

Joy Byhus

Joy byhus er ikke stort, men den tilgængelige plads er blevet udnyttet på den mest fantasifulde måde. Man kommer ind i stueetagen med en dagligstue, et soveværelse med dobbeltseng og en lille balkon, badeværelse og køkken. En trappe fører op til et lille soveværelse med kun plads til dobbeltsengen. Der er en folde-ud seng. Fra øverste etage er der udgang til en temmelig stor tagterrasse med en solseng, bord og stole.

Der er et badeværelse med bruser og et ekstra toilet og vaskerum i stueetagen. Køkkenet er veludstyret, med diverse køkkenfaciliteter og et lille køleskab. Du kan tilberede din egen mad, men hvorfor ikke drage fordel det et væld af taverner, restauranter, cafeer som findes i havneområdet.

Havnekvarteret

Beliggende i et af de bedste dele af den gamle havn, Joy By-Hus er tæt på nogle af de fineste restauranter i Chania, finurlige butikker og cafeer, mens havet kun 2 minutters gang herfra. Nærmeste attraktioner er det byzantinske museum, Fortress af San Salvador, og Søfartsmuseet. Det arkæologiske museum og det egyptiske Fyrtårn, Chania's vartegn.

Den nærmeste organiserede strand er 500 m væk og nås via en malerisk gåtur langs med havet. Planlæg turen eller bare gå rundt bliv væk i den  maleriske by og havneområdet. Folk mødes på caféer og taverner og butikkerne tilbyder et væld af designer tøj, smykker og lokal kunst. En uforglemmelig ferie oplevelse i en af de smukkeste og spændende byer på Kreta. En gang Chania - altid Chania.

Distances

Heraklion Airport 137 km
Rethymnon Town 57 km
Souda port 7 km
Agia Marina 9 km
Sandy Beach 0.5 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes