Luksus Villaer

Joy luksus Villa på Kreta

Chania

Gæster 10
Bedrooms 5
Bathrooms 4
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Chania, Kreta

Joy luksus Villa 5 soveværelser & 4 badeværelser

Villa Joy med eksklusiv stil, sofistikeret arkitektur og fantastisk service gør det til en nydelse at tilbringe en ferie i denne luksus villa. Kreta har maget at byde på. Oplev det selv i Chania, få minutter fra hjertet af byen eller de gyldne sandstrande på vestkysten. Beliggende højt på en bakke, villaen er bygget i fem niveauer fyldt med luksus og charme. Udenfor findes den smukke pool omgivet af en frodig have med udsigt over byen og havet.

Virtual tur af Joy Villa

Beliggende lige uden for den historiske by Chania på Kreta.

Kernen

Lys og glimt af blåt flyder ind gennem den centrale lys kuppel i villaen og vinduer fra gulv til loft. stue og spisestue kombinerer enkelhed og overdådighed. Nyd et måltid med en lejet kok eller opret eget mesterværk i det fuldt udstyrede italiensk design køkken, ved hjælp af friske lokale produkter af højeste kvalitet, som vi bringer til døren.

Soveværelserne

  • Soveværelserne er placeret så man ikke forstyrrer hinanden på grund af den indviklede udformning af villaen:
  • Masterbedroom 1. Glæden ved sanselighed. King size seng, jacuzzi badekar, walk-in klædeskab, stereoanlæg og spektakulær udsigt gennem det store vindue.
  • Masterbedroom 2. glæden af frihed. På det højeste niveau af villaen. Queen size seng, badeværelse med bruser, opholdsstue i halv karnap. Åbner ud til en stor terrasse, der byder på den mest betagende udsigt.
  • Soveværelser 3 og 4 har 2 enkeltsenge / 1 king og 1 queen seng hhv. De deler et komplet badeværelse.
  • Guest Suite. Et ekstra 5. soveværelse er en del af en tilstødende suite på bagsiden af villaen, der har sit egen tekøkken og badeværelse.

Haven og poolen

En række terrasser fører op ad det bakkede landskab til huset og pool. Den store pool er eksklusivt bygget til Villa Joy. Den er opdelt i to sektioner - en cirkulær fladere Jacuzzi, hvis vand kaskader i de større mandelformede dybere afsnit. Bassinkanten og haven tilbyder pletter såvel kølige skygge og strålende lys, samt privatlivets fred og uendelig udsigt.

Beliggenhed

Villa Joy er centralt placeret i forhold til underholdning, restauranter, tavernaer + ridning, tennis, vandreture, vandsport og i gå afstand til restauranter, taverner og shopping, er det placeret i et sikkert og roligt fornemme kvarter. En dejlig sandstrand er kun 15 minutters gå-tur fra Villa Joy.

Bemærk venligst:

Der er en 500 € sikkerheds depositum i tilfælde af eventuelle skader på villaen. Dette depositum vil blive frigivet, hvis der ikker er nogen skader.

Distances

Chania Airport 17 km
Heraklion airport 150 km
10 minute drive to beach and park of Agious Apostolous km
Centre of Chania town 5 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes