Luksus Villaer

Katerina Villa – Chania

Chania

Gæster 12
Bedrooms 6
Bathrooms 5
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Nea Kydonia, Galatas, Chania

Katerina Villa med 6 soveværelser

Katerina Villa ligger kun 10 km uden for Chania. Villaen er velegnet for op til 12 voksne eller 10 voksne + 5 børn. Villaen er perfekt til større grupper og familie-sammenkomster. Med en stor have omgivet af olivenlunde. Poolen på 3,5 m x 12 m og bordtennis vil holde de mere energiske gæster godt beskæftiget, mens de andre kan læne sig tilbage og slappe af i solen eller den skyggefulde atmosfære i de mange afkroge og udendørsområder. Poolen kan opvarmes i de koldere måneder mod en ekstra betaling. Gratis Wi-Fi internet.

Villaen

Villaen har et stort opholdsområde, 6 soveværelser og 5 badeværelser. TV og fuldt udstyret køkken. I kan selv lave mad eller hvorfor ikke få en kok til at komme og lave jeres måltider. Kokken skal bare bestilles dagen før!

Villaens unikke stil er designet af Varoudakis Aristomenis, som er professor og en berømt prisvindende arkitekt. Han har forestillet sig et hus med luksus, men alligevel afslappet. Et landsted kombineret med traditionelle elementer, moderne foldelige glaspaneler, indvendige lysbrønde, fritstående udkigsdæk på hver etage, for at opnå en perfekt balance mellem det ydre og det indre miljø.

Terrasse-området på det øverste dæk giver mulighed for at slappe af sammen, chatte eller spille spil. Når dagen er omme, kan I sidde ved poolen til med en udendørs biograf, ved at vende det store tv eller have et udendørs videospil på den store skærm

Villaen er handicapvenlig for op til to kørestolsbrugere.

Poolen

Middelhavssolen er varm om sommeren, især ved middagstid. Poolen er 1/4 overdækket og et overdækket terrasse-område. Den rullende skærm ved poolen giver ekstra skygge, når det er nødvendigt. Den lavvandede del af poolen på 12m x 3,5 m er nivelleret i 60 cm dybde, og der kan tilføjes en aluminiumsskinne for at adskille den fra resten af ​​poolen for at beskytte små børn. Poolen kan opvarmes i de koldere måneder mod en ekstra betaling

Beliggenhed

Villaen er omgivet af egne olivenlunde, et uspoleret landskab og byder på fredelige landlige omgivelser og udsigt til Det Ægæiske Hav. De helt specielle åbne tårndæk, giver mulighed for at nyde aftendrinks, med udsigt spektakulære solnedgange og nyde det helt specielt dejlige kretensiske klima!

Chania By

Den charmerende by Chania ligger kun en kort køretur fra villaen. Her findes nogle af de fineste restauranter i Chania, finurlige butikker og afslappede caféer. De største attraktioner i byen er det byzantinske museum, fæstningen San Salvadore og flådemuseet. Det arkæologiske museum og det egyptiske fyrtårn, byens vartegn. Den nærmeste organiserede strand ligger 500 m væk og nås via en malerisk gåtur ved havet. Planlæg ruten eller tag chancen og far vild i de farverige gyder. Folk mødes på caféer og taverner, og butikkerne byder på et væld af designertøj, smykker og lokal kunst.

Distances

Chania Airport 20 km
Souda Ferry 8 km
Chania town 8 km
Galatas Village 2 km
Sandy beach 800 metres km
Taverna and cafe bar 800 metres km
Minimarket 800 metres km
Supermarket 1.5 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1042K10003000801