Villa'er

Knossos Estate Villaer

Rethymnon

Gæster 16
Bedrooms 7
Bathrooms 6
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Tria Monastia, Rethymnon

Knossos Estate Villaer 2 x 7 soveværelser for op til 16 personer hver.

Familie sammenkomst, fødselsdag, gruppeferie, bryllup. Knossos Estate Villa'er er to smukke private villaer med 7 rummelige soveværelser hver. Villaerne kan bookes sammen eller hver for sig.
Book begge villaer til store grupper op til 34 personer.  Book tidligt for begge villaer!

For større grupper og fest arrangementer

Vi kan arrangere siddepladser til 30 - 40 personer om middagsbordet i hver villa. Vi kan også arrangere catering, kok, musik og dans. Dette er det perfekte sted til en større forsamling til ferie og fest.

Villaerne

Nyd Solned- og solopgang med panoramaudsigt mod Middelhavet. Den nærliggende kløft, byen Rethymnon og det middelalderlige venetianske slot gør det til et perfekt sted for familie og gruppeferier. Villaerne er hver 300m2, i en privat 2.500 m2 grund, omgivet af en have med en stor privat pool, børnebassin, legeplads, græsplæne, blomster og eksotiske træer! Hver villa kan være helt privat eller sammen med den anden villa via en port i hækken.

Knossos villaer, ligger i en stor grund, med forbløffende udsigt over den nordlige Kreta kysten, Rethymno by og dens omgivelser. Her kan nydes et still privatliv væk fra de travle bygader. Imens man samtidig er tæt på sjov og farver i Rethymnon's centrum og på stranden.

Med to rummelige opholdsstuer og spisepladser kan man vælge at spise indenfor eller i haven ved den stenbyggede grill, pool og legeplads.

7 soveværelser og 6 badeværelser i hver villa. Der tilbydes 5 dobbeltværelser og 2 soveværelser med 2 enkelt senge i hvert. 2 dobbelt soveværelser har eget bad. De andre badeværelser er inden for nem rækkevidde af hvert soveværelse. Hver villa tilbyder også et handicap-soveværelse med speciel indrettet badeværelse.

Det fuldt udstyrede køkken fører til en terrasse, der er perfekt til solnedgangs kig. Knossos Estate Villa tilbyder også LCD-tv med et kontinentalt satellit-system, dvd-afspiller, cd / radio-afspiller og trådløst internet.

Pool og have

Haven har en 100 m2. swimmingpool med integreret børnebassin, en smuk have, træ kiosk med bænke, legeplads og en udendørs køkken facilitet.

Den rige kultur og gæstfrihed er en del af den kretensiske tradition. Vi byder jer velkommen i en familie atmosfære, introducerer jer til vores faciliteter og hjælper jer med alt, hvad i behøver for at gøre jeres ophold så behageligt som muligt.

Ved ankomsten stiller vi en velkomstpakke, som omfatter traditionelle lokale produkter som frugt, rødvin, jomfru olivenolie, Raki og andre varer.
Vi har licens og er godkendt af den græske turistorganisation EOT.

Chania Lufthavn 66 kms
Heraklion Lufthavn 84 kms
Rethymno Gl. Bydel 2 kms
Nærmeste strand 2.5 kms
Cafe, bager, mini market 400 m
Supermarket 800 m
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 5 / 5 in 1 votes

MHTE (CRN) MHTE 1041 K 12 3K 03494 00