Festias Villaer

Lasithi kystPart of: Kretensiske Traditionelle Villaer

Gæster 6
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Kamilari, South Coast

2 soveværelses ferie villaer

Festias Villas er en gruppe på fire uafhængige ferie-villaer, hver villa har en privat pool. Komplekset ligger ca. 1 kilometer fra den største sandstrand i det sydlige Kreta. Det er bygget ved foden af en bakke og udsigten derfra er betagende mod bjerge, havet og solnedgangen.

Hver villa har en privat pool med en lille børnepool. I nærheden findes de populære strandbyer Matala, Agia Galini og Lendas

Villa'erne

Hver villa har plads til 2 til 6 personer. Der er to etager med to soveværelser, et stort badeværelse med hydromassage, hammam - spa og hårtørrer. I stuen er der to komfortable sofaer, som kan omdannes til senge.

Hver villa er omgivet af en stor have (800 m2), den har også en privat pool med hydromassage, en lille børnepool, legeplads, grill og privat parkering.

Indenfor en kort afstand findess cafeterier, snackbarer med morgenmad, pizzeriaer, taverner-restauranter med traditionelle græske retter, mini - markeder, en taxa station og turistbutikker.

Der er et rigt udvalg af aktiviteter til rådighed lokalt. Disse omfatter de arkæologiske områder i Faistos, Agia Triada og Gortina. Mange varierede dagsture, herunder til den nærliggende fiskerby Lendas, klosteret ved Preveli og Palm Beach og andre bjerg kolstre og landsbyer, hvor man kan opleve forskellige kulturer. Busture er til rådighed fra Zaros til Kamares og toppen af Mount Psiloritis (Ida Bjerget).

Folk er altid venlige og giver gerne oplysninger og råd. Moires og Timbake er de nærmeste små byer, hvor læger, apoteker og banker er placeret, med markedes-dage på henholdsvis fredag og lørdag.

Distances

Heraklion 65 km
Rethymnon 60 km
Matala 9 km
Agia Galini 15 km
Faistos 2 km
Kamilari 1 km
Sandy Beach 1 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 10 39 K 10 00 00061 0 0