Villa'er

Listaros Villa Dafni

Lasithi kystPart of: Kretensiske Traditionelle Villaer

Gæster 7
Book now

Other features

Listaros, Sivas

Listaros Villa Dafni med 4 soveværelser og 3 badeværelser

En villa med 4 soveværelser til ferie ophold. Dafni har 4 soveværelser og en privat swimmingpool. Dafni-villaen ligger i det smukke miljø på en stille bakkeside, et ideelt sted for afslapning med en fantastisk udsigt til havet, bjerget og solnedgangen.

Villaen ligger i områderne Kalamaki-Kamilari-Siva nær traditionelle uberørte landsbyer, de betagende strande på det sydlige Kreta og på det berømte Lasithi Plateau i området Matala, Agia Galini og Lendas.

Villaen

Villa Dafni er på 150 m2 og er i 2 etager med fire soveværelser, tre med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge. Der er tre badeværelser, et med boblebad 1,55 x 1,55 m og det andet med bruser. Et fuldt udstyret fitness rum, fuldt udstyret køkken, spisestue, stue med pejs og antikt klaver, møbleret og dekoreret med autentiske møbler i kombination med omhyggeligt valg af kunstgenstande.

Villaen ligger i en private grund på 600m2 og har en privat swimmingpool og poolområde, der er en grillplads, alt sammen i en stor have og med privat parkering.

Området

Alle nødvendige butikker, taverner, caféer, mini-markeder, gavebutikker og leje en bil kan findes i de nærliggende landsbyer Listaros og Sivas, mens et bredere udvalg findes i Matala, Mires, Tympaki, alle små landsbyer tæt på Listaros.

Distances

Heraklion 65 km
Rethymnon 65 km
Matala 6 km
Nearest village 0.1 km
Sandy Beach 5 km
Nearest Town 6 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 10 39 K 10 00 00443 0 0