Villa'er

Pasiphae Byhus

Lasithi kystPart of: Kretensiske Traditionelle Villaer

Gæster 18
Book now

Other features

Pasiphae Byhus
Kamilari

Pasiphae Town House  5 (7) soveværelser

I centrum af den lille by Kamilari på Kretas sydkyst finder du Villa Pasiphae. Huset er velegnet til samling af familie og venner med mulighed for 5 til 7/9 soveværelser.
Dette charmerende byhus blev bygget i 1903 i nyklassicistisk stil og restaureret i 2008. Byhuset har 5 soveværelser og har en rummelig gårdhave med panoramaudsigt over havet og bjergene. To lejligheder med et soveværelse med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge + badeværelse for ekstra personer.

Byhuset

Pasiphae Byhus er en treetagers villa på 200 m2 med 5 dobbeltværelser og 5 badeværelser, Der kan placeres en enkeltseng ekstra i 2 af soveværelserne. de 2 store soveværelser har et lille kitchenette/te-køkken og køleskab. Alle soveværelser har køleskab og el-kedel.
Derudover er der 2 lejligheder til 4 personer i hver med egen indgang. Hovedbygningen kan rumme op til 12 personer og de 2 lejligheder 8 personer.

Se billeder fra alle soveværelserne

I stueetagen er der stue med pejs og et antikt klaver, spisestue, et rummeligt fuldt udstyret køkken med pejs, to badeværelser, et med spabadekar til 2 personer, og det andet med Hydro massage, hjemme- spa-brusekabine og et soveværelse.

På første sal er der tre dobbeltværelser, to badeværelser med bruser og et motionsrum.  På anden sal er der et soveværelse med dobbeltseng med bruse-badeværelse.

Hovedbygningen har 5 soveværelser, og de 2 lejligheder har plads til op til 8 personer sammen.
Hver lejlighed har 2 enkeltsenge og en træ-ontas (åben mezzanin-øverste etage) med en dobbeltseng.

Ekstra personer og lejlighederne

Ved siden af hovedbygningen er der 2 lejlighed med dobbeltværelse, opholdsstue med 2 sovesofaer og badeværelse, der kan rumme 2-4 personer. Lejligheden er ikke udlejet separat, Kun hvis der er behov for flere personer. I dette tilfælde kan villaen rumme op til 14 - 20 personer.

Gårdhave

I den rummelige gårdhave er der en stor swimmingpool 50 m2 (1,30 m dyb) samt en børnepool.
Villaen har flere verandaer og et haveområde omkring poolen, en grill og privat parkering.
Villaen er helt privat og ikke overset af naboer. Åben hele året rundt.

Kamilari by

I Kamilari landsby finder du cafeteriaer, snackbar med morgenmad, pizzeriaer, taverner-restauranter med traditionel græsk madlavning, mini-markeder, bil leje, taxa station og turistbutikker. Listaros sandstrand ligger ca. 1 km væk. Landsbyen ligger tæt på de berømte arkæologiske steder i Festos, Agia Triada, Gortina, Como og Matala. Check information om Kamilari  by.

Distances

Heraklion 60 km
Rethymnon 60 km
Matala 9 km
Agia Galini 15 km
Gortina 12 km
Moires 8 km
Sandy Beach 1 km
Faistos 2 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 10 39 K 13 2K 02949 0 0