Zeus Hus

HeraklionPart of: Kretensiske Traditionelle Villaer

Gæster 8
Book now

Other features

Lassithi Plateau Kreta

Zeus House er et stenbygget, traditionelt, hyggeligt og behageligt hus 150m², som ligger i det berømte Lasithi-plateau i landsbyen "Agios Konstantinos", der ligger 8 km væk fra "Dikteon Andron" - hulen, hvor Zeus blev født i Prefektur af Lasithi.

Huset

Huset er meget privat. Det ligger meget fredelig område og tilbyder total afslapning for gæsterne.
Det består af to rummelige soveværelser, en stor stue med pejs, antik klaver og en stor spisestue. Der er et stort køkken udstyret med utallige nyttige ting og to badeværelser (med hydromassage, hamam, hjemmespa og hårtørrer).

Værelserne er meget store, og hvert soveværelse har en dobbeltseng og to enkeltsenge. Zeus House er beregnet til fra 2 til 8 personer.

Stuen indeholder elektrisk varme, Satellit TV, DVD, stereoanlæg, vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn, elektrisk strygejern og en traditionel stenovn samt grill.

Det er møbleret med originale møbler og er dekoreret i henhold til den kretensiske tradition, men det har samtidig alle de bekvemmeligheder, som besøgende ønsker.

Have og pool

Det er omgivet af en 2000 m² stor have med mange træer. Det har en privat swimmingpool og en børne pool. Der er  privat parkering.
Inden for kort afstand finder du taverner, restauranter med traditionelt kretisk køkken, turistbutikker og minimarkeder.
Klimaet er vidunderligt og sundt.

Zeus Hus ligger i afstand fra lufthavnen  havnen i Heraklion 60 km, fra havet ved Malia og Hersonisos, 23 km og fra Crete Golf Club 25 km

Distances

Heraklion Airport 60 km
Hersonissos and Malia 23 km
Sandy beaches 23 km
Crete Golf Club 25 km
Tavernas & minimarket 0 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1040K10003040401