Familie Hotel

La Stella Lejligheder

Rethymnon

Gæster 6
Ask for availability Ask for availability

Other features

Platanes - Rethymnon

Lejligheder med 1 soveværelse, Studios og suites med to soveværelser

Ferielejligheder og studios beliggende i landsbyen Platanes, kun 4 km fra den historiske by Rethymnon, og 400 m fra dejlige sandstrande. Landsbyen Platanes er et populært sted for turister. Dets sandstrand med det krystalklare vand gør den ideel til dem, der nyder svømning, vandsport eller bare ligger ligge og dase under solen.

La Stella har 13 etværelses studios, 12 to værelses lejligheder og 2 tre værelses suiter.
De elegant indrettede værelser tilbyder alle bekvemmeligheder og faciliteter til en kvalitetsferie for par og familier.

Enkel luksus er det, der kendetegner hotelværelserne, udvalgte møbler, zebrano og wenge-træ, granit og sten er nogle materialer, der bruges i dekorationen af ​​værelserne sammen med varme farver skaber en cool atmosfære.

Studios

La Stellas etværelsesstudier er omkring 35 kvadratmeter og har plads til en til tre personer. Studierne tilbyder et fuldt udstyret tekøkken, privat badeværelse, balkon, SAT-tv

ferielejligheder

La Stellas to-værelseslejligheder har et privat soveværelse og en stue, samlet størrelse ca. 45 kvadratmeter, og har plads til to til fire personer. Lejlighederne har et fuldt udstyret køkken, privat badeværelse, balkon, SAT TV

Suites

La Stellas tre værelses suites har to soveværelser og en hyggelig stue med elegante møbler. Samlet størrelse omkring 90 kvadratmeter og har plads til 4 til 6 personer.

Balkonen omgiver suiterne en storslået udsigt over havet og en fin udsigt over landsbyen. Der er et fuldt udstyret køkken med et stort køleskab, vaskemaskine, stort komfur, mikrobølgeovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister og mange flere køkken faciliteter. Badeværelse med jacuzzi, hårtørrer, pejs, opholdsstue med sofaer, aircondition, pengeskab, storskærms-tv, dvd-afspiller, cd-afspiller, telefon og trådløs internet adgang.

Området af Platanes

Platanes er et cool område, hvor man finder det meste af hvad der skal til for at fuldende ferien for hele familien Man kan kun beskrive området som "livlig". Barer og diskoteker  og cafeer - taverner og restauranter - strandliv og shopping, minigolf og vandsport.

Hvis du vil have sjov og fest, er Platanes det rette sted. Stranden ligger kun 200 m fra hotellet.

Distances

Heraklion Lufthavn 75 km
Rethymnon By 4 km
Chania Lufthavn 64 km
Stranden 400 meter
Bus & taxa 100 meter
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1041K032A0005301