Villa'er

Lefkothea Villaer

Rethymnon

Gæster 5 & 9
Bedrooms 2 & 4
Bathrooms 1 & 2
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Rethymnon Adele

Lefkothea villaer med 2 og 4 soveværelser, villaerne deler have og pool

Er I en stor familie eller gruppe af venner der vil holde ferie sammen? så er disse ferievillaer alle tiders valg. Lefkothea Villaer ligger i  landsbyen Adele i Rethymnon kun 1,5 km fra den nærmeste sandstrand og mange taverna'er og indkøbsmuligheder.
Villaerne er perfekte til 2 - 3 familier eller venner på ferie sammen.
De kan også lejes separat.

To selvstændige feriehuse. Villaerne er velegnede til op til 13 personer (5 + 8). De ligger i en stor lukket have med en fælles privat pool, der kan oplyses om natten og en fantastisk udsigt over omgivelserne. Poolen har et særligt børne område for ekstra sikkerhed.

Lejet sammen er de to feriehuse helt ideelle til en gruppe venner eller 2-3 familier, der gerne vil tilbringe deres ferie sammen og samtidig have eget privatliv.

Villaen med 2 soveværelse

Den første villa er på 95m² har to soveværelser og kan rumme op til fem personer. Værelserne har kvalitets møbler og det første soveværelse har en dobbeltseng (160 x 200 cm), mens den anden har to enkeltsenge (90 x 200 cm), der kan sammenføjes som en dobbeltseng. Hvis der er fem gæster, kan den ekstra person sove på sofaen. Baby seng kan stilles til rådighed for små gæster.

Husets midtpunkt er den åbne stue og spisestue med et fuldt udstyret køkken og en Nespresso kaffemaskine. Alle gæster kan sidde ved det store spisebord eller på den komfortable sofa. Et fladskærms-tv med satellit kanaler giver underholdning. Der er et badeværelse med badekar og bruser.

Villaen med 4 sovværelser

Den anden villa er på 120m², har fire soveværelser og kan rumme op til otte personer. De to soveværelser har dobbeltsenge og de to andre har enkeltsenge (90 x 200cm), som også kan sammenføjes som en dobbeltseng. Baby seng kan stilles til rådighed for små gæster.

Spisestuen har et integreret, fuldt udstyret køkken, opvaskemaskine og en Nespresso kaffemaskine. Alle gæster kan sidde ved det store spisebord for afslappede feriemåltider. Der er et stort fladskærms-tv med satellitkanaler. Et af de to badeværelser har badkar med brus og vaskemaskine, og den anden har et bruseniche.

Udendørsområdet på villaerne har to haver foran husene omgivet af oliventræer. Der er også en privat parkeringsplads til mere end 3 biler.

 

Distances

Heraklion 73 km
Rethymnon town 8 km
Rethymnon port 9 km
Chania Airport 75 km
Chania 65 km
Sandy Beach 1.5 km
Tavernas & shops 1.5 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) MHTE 1041K122K2675901