Villa'er

Manolia Villa Rethymnon

Rethymnon

Gæster 10
Bedrooms 5
Bathrooms 6
Book now

Other features

Prines, Rethymnon

Manolia Villa - Rethymnon med 5 soveværelser og 5 badeværelser

En luksuriøs 5 soveværelse villa på en stor grund imellem olientræer i en smuk have. Villaen kan rumme op til 10 personer i 5 soveværelser og har en stor swimmingpool som er helt ugenert af udenforstående. Altaner og store terrasser giver en fantastisk udsigt hele vejen rundt og til havet. WiFi internetforbindelse inkluderet. Villaen har air-condition

Villaen befinder sig i en lille landsby lige uden for den venetianske by Rethymnon på nordkysten af Kreta.

Villa Manolia

Stue etage

Villa Manolia har 5 soveværelser, hvert soveværelse har sit eget badeværelse, nogle med brusere og andre med et badekar. Der er der også et 6. badeværelse. Villaen er på 300 m² boligareal og er indrettet med høj standard for øje. Der er flere terrasser med havemøbler og pool området har, liggestole, parasoller og et spisebord med stole.
I Stueetagen er der en rummelig stue med komfortable sofaer, åben pejs, satellit-tv og et musikanlæg.

Køkken og spisestue er veludstyret med el-komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine og en masser af andre redskaber.

Der er et soveværelse med dobbeltseng på denne etage med adgang til en terrasse med en stenbygget Grill. Der også en stor terrasse ved pool området, der kan nås direkte fra dette soveværelse.

Første sal

Første sal rummer 3 soveværelser alle medforskellig møbelerings stil, 2 har dobbeltseng, et har 2 enkeltsenge. På første sal er der adgang til en stor terrasse med fantastisk udsigt.

Den nederste etage har det 5. soveværelse og et stort rum indrettet med fitness-udstyr og bordtennis. Her findes endnu et badeværelse og et vaskerum med vaskemaskine.

Der er 4 soveværelser med dobbeltsenge og 1 soveværelse med to enkeltsenge. Alle værelser er meget rummelige. En af de dobbeltsenge kan udskiftes med to enkeltsenge, hvis det er nødvendigt. Alle værelser har air-con.

Have og pool

Manolia har en stor velpasset have. Den store  poolen (11,8 x 5,5 på bredeste x 4,5 ved smalleste = 65 kvm i alt, dybe 120-250 cm) er beliggende i et aflukket område med liggestole, parasoller og havemøbler. Man er helt privat når man opholder sig her. Terrasse har en stenbygget Grill.

Området Prines og Atsipopoulo

Villaen er en 3 minutters gåtur fra centrum af den gamle og charmerende landsby Prines, hvor der er 2 mini markeder, en slagter, en taverna og nogle kafenions.

Landsbyen Atsipopoulo er mindre end 2 kilometer væk, her findes en fremragede bager og en hel masse forskellige butikker, tavernaer og også en mini bank med en hæveautomat.
Den gamle venetianske by Rethymnon er kun 6 km væk og havet ved et fjernt 3 km og en vifte af sandstrande inden for 5 km.

Rethymnon - Kreta ligger

Byen Rethymnon ligger på Kretas nordkyst ca. midt på øen og har øens længste sandstrand hele vejen langs med byen. Rethymnon er kendt af besøgende som den"skjulte juvel" af Kreta. Siden 1400 f.Kr. har Minoerne, venetianerne, tyrkere og kretensere selv har bygget deres huse, minareter, citadeller og på en bakketop "Fortezza"en. Med sine snoede smalle gader, fiskerihavn og fyrtårn, og kilometer lang standpromenade har byen en charmerende atmosfære.

Byen Rethymnon er fyldt med liv og farver, Her findes en overflod af butikker med designer tøj, sko, tasker og pelse. Smykkebutikker tilbyder diamanter, guld og sølv til rimelige priser. Der er noget for hele familien.

Taverner servere det bedste af det græske og kretensiske køkken i traditionelle tavernaer eller udsøgte restauranter.

Distances

Heraklion Airport 88 km
Heraklion town 81 km
Chania Airport 68 km
Souda ferry port 62 km
Chania Town 65 km
Rethymnon 6 km
Nearest beach 5 km
Atsipopoulo 2 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1041K112K688601