Luksus Villaer

Maroulas Villa

Rethymnon

Gæster 12
Bedrooms 5
Bathrooms 4
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Maroulas village, Rethymnon

Maroulas villa med 5 soveværelser til 12 personer

Villa Maroulas er en venetiansk villa med 5 soveværelser. Smukt restaureret luksus ferievilla på 540m2. En smuk og meget privat gårdhave med pool der kan opvarmes og jacuzzi. Villaen ligger i den smukke historiske landsby Maroulas. Landsbyen er kun et par minutter i bil fra byen Rethymnon og 3 km fra nogle af de mest fremragende strande i området.

Villaen er veludstyret til at tage højde for familier med babyer og små børn. Legetøj og spil stilles til rådighed for familier med børn. Det er en perfekt villa til familieferie og til fester, bryllup. Kan også bruges til afholdelse af kurser. Ekstra værelser i landsbyen lejes.

Maroulas Villa

Villaen blev oprindelig bygget i 1426 i den venetianske periode på Kreta. Der er 5 soveværelser og 4 badeværelser og er officielt certificeret af det græske turistkontor som luksus indkvartering på Kreta. Maroulas villa er også fredet.

Villaen har swimmingpool som kan opvarmes og jacuzzi. Wifi-internet. 2 store opholds stuer er smagfuldt møbleret men store vinduer som giver et fantastisk lys. En hjemme biograf med storskærm til film.
En velassorteret kombineret vinkælder og dagligvarer stilles til rådighed for gæsterne.

Villaen er yderst veludstyret til at imødekomme den mest krævende smag. Villaen har aircondition til sommeren - og centralvarme til vinteren. Fuld rengøringsservice 6 dage om ugen, tider aftales med gæsterne.

Soveværelserne:

Soveværelse 1,  stueetagen: Har en selvstændig indgang. Værelset har en dobbeltseng, en stue med computer arbejdsplads og en-suite badeværelse med bad, toilet.

Soveværelse 2, første sal: Dobbeltseng og en-suite badeværelse med badekar. Rummet har en original pejs og fantastisk udsigt over området helt ud til havet havet.

Soveværelse 3, første sal: Dette værelse har en lille dobbeltseng badeværelse med kar. Soveværelser 3 og 4 deler badeværelse.

Soveværelse 4, første sal: Har 2 enkeltsenge og en dobbeltseng (4 personer) og fælles badeværelse med soveværelse 3.

Soveværelse 5, stueetagen: Dobbeltseng badeværelse lige udenfor døren

Gårdhave og tagterasse

Der er masser af udendørsplads, den gårdhaven med 110m2 med swimmingpoolen og den mindre 'jacuzzi' gårdhave. På første sal er der en stor tagterrasse, som har liggestole, stole, borde, faktisk alle havemøbler man kunne ønske sig. Fra tagterrassen på 140 km2 er der en fantastisk udsigt over landsbyen, havet og det omkringliggende landskab.

Detaljer

Huset er bygget 1426 med 540m² og er 3.6 meter til loftet i stueetagen. De store vinduer giver et fantastisk lys i villaen. Rengøringsservice når det passer gæsterne 6 dage om ugen. Beliggende i Maroulas, Rethymnon - Kreta

Den historiske landsby Maroulas

Byen er beliggende på en bjergskråning 8 km udenfor Rethymnon by. Der er mange restaurerede huse og villaer og en del stadig i ruiner. Landsbyen har 3 tavernaer, så det er nemt at få noget at spise og drikke i nem spaser afstand fra Villa Maroulas. Indkøb findes ca. 1 km. på vejen til Rethymnon, hvor der findes alt hvad hjertet kan begære af underholdning, shopping og spisesteder.

Sikkerheds depositum

500 Euro i kontanter skal betales ved ankomsten som sikkerhed i tilfælde af skader. Beløbet vil blive returneret ved afrejse minus evt skader på villaen.

Distances

Rethymnon town and harbour 8 km
Sandy Beaches 3 km
Heraklion Airport 86 km
Chania Airport 64 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) MHTE: 10 41 k 10 00 00028 0