Familie Hotel

Minos Village Agia Marina

Chania

Ask for availability Ask for availability

Other features

Agia Marina, Chania

Studio, et soveværelse lejlighed  & og et par 2 soveværelses lejligheder

Minos Village hotel ligger 400 meter fra den kosmopolitiske badeby Agia Marina i Chania. Området nyder godt af den uendelige sandstrand, de mange restauranter og det intense natteliv.

Det er også omkring ti kilometer fra byen Chania.

Minos Village byder jer velkommen med renoverede værelser; værelser, som vil opfylde alle moderne bekvemmeligheder på den mest smagfulde måde.

Den smukke have har en stor pool med et område til børn, haven er omgivet af bygninger med lejligheder og studios. Alle enheder har balkon eller terrasse med udsigt til haven og poolen.

Bemærk, at selv om interiøret ikke er specifikt designet med handicappede i tankerne, er der adgang for kørestole til enten et studio eller en lejlighed i stueetagen. De er handicap venlige.

De tre etagers bygninger er smukt dekoreret i den typiske stil på de Ægæiske øer med hvidvaskede vægge og dybe blå og grønne døre.

I den smukke have findes, en udendørs bruser, liggestole og en stor swimmingpool med en lav ende for børn. Der er en lille legeplads og et indendørs legerum. Faciliteterne på komplekset inkluderer en reception, opholdsstue med tv, café, minimarked og parkeringsplads.

Området er berømt for sin lange sandstrand, og mange faciliteter, der byder på underholdning, sport og vandsport.

Der findes adskillige taverner og restauranter samt adskillige butikker. Nattelivet er indkvarteret i Platanias, en nærliggende by, der kun er få minutters gang væk.

Byens nye skat, 050 € pr. Værelse pr. Nat gælder for alle bookinger fra 1. januar 2018 og skal betales ved ankomsten separat fra den normale faktura.

Distances

Heraklion Lufthavn 146 km
Rethymnon By 64 km
Chania Lufthavn 16 km
Chania By 10 km
Souda Havn 13 km
Sandstrand 0.25 km
Agia Marina 0.2 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1042K032A0123200