Lejligheder

Niki’s House, Loutro

Chania sydkysten

Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Loutro, Hora Sfakia

Niki's House - Lejligheder, studios og en villa

Nikis House er i Loutro, en lille charmerende landsby skjult i en bugt på sydkysten. Du kan kun komme til Loutro til fods eller med båd.  Her er ingen biler og motorcykler som forstyrrer freden og roen. Langs med kysten i bugten ligger der flere taverner, cafeer og butikker. Har man førstprøvet at være her, er man nødt til at vende tilbage. Loutro er en magisk lille by.

Man kommer til Loutro med en færge fra Hora Sfakion elle r Paleohora, eller man kan tage en "vandtaxa" fra Hora Sfakion.

Niki's Hus

Niki hus, har 1 villa med 3 soveværelser, 12 studios og 2 lejligheder med 2 soveværelser hver. De 2 lejligheder og 4 studios er i én bygning som deler en lille have. Resten af studios er i en ny byggning, også her er der en have. Næsten alle boliger har en fantastisk havudsigt.

Villaen har 3 soveværelser, 3 badeværelser og køkken og er til 6 personer og har en stor privat terrasse og gårdhave.

Lejlighederne har 2 soveværelser, bad og kitchenette til 4 personer og studierne har et værelse, bad og kitchenette til 2 (3) personer.

Der er en lejlighed og et studie på 2 etager, så leje af en lejlighed og et studie tilsammen passer fint til 6-7 personer og er en god mulighed for familier og venner.

Vi anbefaler stærkt at man booker tidligt, da især villa og lejlighederne hurtigt bliver booket op.

 

Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) MHTE: 10 42 K 12 1K 03440 0 0