Villa'er

Oleander Villa – Rethymnon

Rethymnon

Gæster 8
Bedrooms 4
Bathrooms 4
Book now

Other features

Prines, Rethymnon, Kreta

Oleander Villa med 4 soveværelser og en-suite badeværelser

Oleander Villa er en lækker luksus villa med 4 rummelige soveværelser med hver en-suite badeværelse.
Villaen er bygget i 2012 og består af 203 kvm boligareal bygget i en stor privat have.
Den er beliggende i udkanten af Rethymnon kun 200 m fra centrum af landsbyen Prines.

Villaen har 3 soveværelser med dobbeltsenge, den ene er master suite med påklædningsværelse og en-suite badeværelse med jacuzzi og bruser. De 2 andre har jacuzzi badekar og bruser. Det 4. soveværelse er med to enkeltsenge og jacuzzi brusebad en-suite.

Se hvad vores kunder siger!

Den komfortable stue har en pejs med TV og DVD-afspiller, åbent køkken fuldt udstyret og spiseplads.

I stueetagen er der et rum med bordtennis, og der er en lille indendørs have.
Villaen er i 2 plan og har en smuk udsigt til landskabet og havet.

Den store have har flere siddepladser i områder med komfortable havemøbler og en 37 kvm stor pool. Der er også en grill i forbindelse med udendørs spiseplads.

Området Prines og Atsipopoulo

Villaen er en 3 minutters gåtur fra centrum af den gamle og charmerende landsby Prines, hvor der er 2 mini markeder, en slagter, en taverna og nogle kafenions.

Landsbyen Atsipopoulo er mindre end 2 kilometer væk, her findes en fremragede bager og en hel masse forskellige butikker, tavernaer og også en mini bank med en hæveautomat.
Den gamle venetianske by Rethymnon er kun 6 km væk og havet ved et fjernt 3 km og en vifte af sandstrande inden for 5 km.

Rethymnon - Kreta

Byen Rethymnon ligger på Kretas nordkyst ca. midt på øen og har øens længste sandstrand hele vejen langs med byen. Rethymnon er kendt af besøgende som den"skjulte juvel" af Kreta. Siden 1400 f.Kr. har Minoerne, venetianerne, tyrkere og kretensere selv har bygget deres huse, minareter, citadeller og på en bakketop "Fortezza"en. Med sine snoede smalle gader, fiskerihavn og fyrtårn, og kilometer lang standpromenade har byen en charmerende atmosfære.

Byen Rethymnon er fyldt med liv og farver, Her findes en overflod af butikker med designer tøj, sko, tasker og pelse. Smykkebutikker tilbyder diamanter, guld og sølv til rimelige priser. Der er noget for hele familien. De mange taverner servere det bedste af det græske og kretensiske køkken i traditionelle tavernaer eller udsøgte restauranter.

Distances

Heraklion Airport 85 km
Heraklion town 81 km
Chania Airport 65 km
Souda ferry port 60 km
Chania Town 65 km
Rethymnon 9 km
Nearest beach 5 km
Atsipopoulo 2 km
Tavernas 400 metres km
Rating: 0 / 5 in 0 votes