Familie Hotel

Palazzo Lejligheder

Agios Nikolaos

Book now

Other features

On the beach, Agios Nikolaos central

One bedroom apartments

Dette charmerende familie hotel ligger på Kitroplateia strand i midten af Agios Nikolaos, på stranden og inden for nem gåafstand til alle attraktioner i denne kosmopolitanske by. Palazzo Apartments er et par minutters gang fra Agios Nikolaos' bymidte. Disse familie lejligheder er airconditionerede og har panoramaudsigt over Mirabello-bugten og Sitia-bjergene. Min. booking 2 nætter. Perfekt til familie ferie med både byferie og standferie.

Studios og lejligheder

Der er et og to værelses lejligheder med eget badeværelse. Otte af dem er privilegeret med flot havudsigt til det krystalblå vand i Mirabello bugten.

Værelses faciliteter (i alle værelser):

Strygejern og strygebræt, pengeskab, hårtørrer, SAT LCD TV, telefon, Friske håndklæder, spiseplads, el-kedel, sandwichmaker, bestik og køkkenredskaber, Mikro ovn, komfur, mini-køleskab og kaffemaskine. Gratis WiFi internet, AC og toiletartikler. Alle værelser er røgfrie.

Hotel faciliteter

I den store hal er der internet hjørne, bog hjørne og tv til rådighed 24 timer. I stueetagen i Palazzo Hotel er der en hyggelig café "Palazzo" og et fint græsk Restaurant "Barko".

Lejligheder Palazzo tilbyder et bibliotek og læsehjørne. Der er en legeplads til de yngste gæster samt børnepasning faciliteter. Massagebehandlinger kan arrangeres.

Det omkringliggende område

Området er godt forsynet med caféer, taverner og restauranter inden for få minutters gang. Overfor hotelindgangen (10 meter) er den kommunale sandstrand af Kitroplateia bugten. I samme område er der masser af spise steder (værtshuse og restauranter) er der en bank, bager, frisør, minimarked mm. Inden for 150-300 meter findes byens centrum og masser af byens attraktioner (den berømte sø, arkæologiske og folklore museum), taxa-station, turistkontoret, havnen, post og masser af shopping steder.

Distances

Heraklion Airport 64 km
Elounda 14 km
Sandy beach 10 metres km
Almiros Beach 5 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes