Lejligheder

Paligremnos ferielejlighed

Rethymnon sydkysten

Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Plakias, Sydkysten

Paligremnos ferielejlighed er en 2 værelses lejlighed med komplet køkken og beliggende i centrum af Plakias Village kun 50 meter fra havet med strand til begge sider. Lejligheden er beliggende på en stille sidegade fra hovedvejen i Plakias. Paligremnos ferielejlighed er selvstændig. Den er ikke en del af et kompleks. Lejligheden er blevet renoveret i 2019 til en høj kvalitet.

Paligremnos Ferielejlighed

Der er 2 soveværelser, en stor åben plan stue / spisestue med et fuldt udstyret køkken, 2 balkoner, den ene med udsigt til haven og den anden med sideudsigt til havet, et badeværelse med vaskemaskine. der er aircondition i alle værelser.

Det ene soveværelse har dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge. Stuen har satellit-tv og en trådløs internetforbindelse.

Der er gratis parkeringsplads til rådighed.

Fiskeri landsbyen Plakias

Den kretenske fiskerlandsby Plakias har sin egen lille havn. Byen ligger i en smuk bugt mellem det blå libyske hav og enorme majestætiske bjerge, der ligger helt ned til en af de smukkeste bugte på sydkysten. Det er cirka en og en halv times kørsel fra Chania eller Heraklion. Rethymnon ligger ca. 1 times kørsel derfra.

For mange år siden var der kun et par huse, men i dag har landsbyen spredt sig for at imødekomme det voksende antal turister. der nu stømmer til dette specielle sted. Det er mest individuelt rejsende der finder Plakias. Der er ingen pakkerejser hertil. Stedet bevarer derfor stadig sin særlige kretensiske karakter og har en afslappede charme.

Bugten og Plakias har en lang sand strand i hele lænden. Ikke langt fra den gamle havn er der små bugter, hvor du kan finde stille steder til solbad og svømning.

Distances

Rethymnon Town 35 km
Chania Airport 105 km
Sandy Beach 50 metres km
Frangokastello 25 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes