Ferie-hus

Patsianos Ferie Hytter

Chania sydkysten

Gæster 6
Bedrooms 4
Bathrooms 1
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Patsianos, Frangokastello

Patsianos Ferie Hytter 2 x 4 soveværelses landsbyhuse til max 6 personer

Patsianos Landsbyhuse ligger hævet over Frangokastello. Et roligt og uspoleret område beliggende ved havet på Kretas sydkyst. Frangokastello sletten består af olivenlunde og vildt voksende kratområder med duftende urter. Sletten er omgivet af høje bjerge på den ene side og havet på den anden. Her findes nogle af de bedste sandstrande på Kreta, og især små børn elsker den lavvandede strand ud for ruinen af Frangokastello fæstningen. Voksne behøver ikke at kigge langt efter deres egen strandbugt, der er der mange små bugter at vælge imellem.

Patsianos lansdsby huse

De 2 landsby huse i Patsianos landsby har 2 dobbeltsenge (1 ½ senge) og 2 enkeltsenge i 4 små soveværelser, stue, køkken og badeværelse. En stor Hav vendt terrasse og udsigt over Frangokastello sletterne. Det perfecte sted til de som kan lide det enkle og rustikke sommerliv. Husene har en fantastisk udsigt til området og det glitrene hav.

Husene ligger højt over den lille rolig bjerglandsby Patsianos, omkring 3 km inde i landet fra Frangokastello. Udsigten fra husene er betagende.

Disse huse er omkring 300 år gammel og restaureret i den traditionelle kretensiske stil. Værelserne er meget små, og huset er velegnet til en familie eller en gruppe, der ikke har noget imod at bo tæt på hinanden. En bil er nødvendig, da der ikke er indkøbsmuligheder i landsbyen.

Frangokastello området

Frangokastello er omkring 2 ½ km fra Patsianos landsby. I Frangokastello findes flere tavernaer med god kretensiske mad og en masse frisk fisk. Der er også et par supermarkeder, der sælger næsten alt, hvad du kan tænkes at få brug for. Dette område er berømt for de mange smukke strande med fint sand og klart vand. Det er et godt badeområde til børn da vandet kun langsomt bliver dybere.

Hora Sfakion ligger omkring 12 kms vest for Frangokastello. Her findes flere aktiviteter, mange taverner, cafeer, turist butikker og et par barer. Det er en charmerende kystby med en færgeforbindelse som løber langs sydvestkysten og stopper ved små kystby som Loutro, Agia Roumeli (hvor Samariakløften løber ud i havet ) og andre landsbyer på vejen til Paleohora .

Distances

Heraklion Airport 175 km
Chania Airport and Souda Port 86 km
Hora Sfakion 12 km
Sandy Beach 3 km
Frangokastello 2.5 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes