Familie Hotel

Pepi Boutique Hotel

Rethymnon

Ask for availability Ask for availability

Other features

Rethymnon Old Town "Kun for voksne"

Åben hele året

Pepi Boutique Hotel Studios er kun for voksne.  Et charmerende hotel i smukt restaureret bygninger som ligger midt i den gamle bydel i Rethymnon. Her er man kun få skridt fra alt, hvad byen har at tilbyde.
Selv den kilometer lange sandstand langs med Rethymnon er nem at komme til på få minutter.

Hotellet har 13 værelser, 3 Maisonetter og 2 Suites. Udenfor findes er en smuk have med en lille udendørs pool.
Hotellet er ny-restaureret med respekt for karakteren og arkitekturen i den gamle bydel i Rethymnon. Her kan man nyde charmen af igår samtidig med nutidens bekvemmeligheder.

Værelserne:

Pepi Studios og værelser har fuldt udstyret tekøkken med køleskab, tallerkner, glas og bestik + køkkentøj, elektronisk pengeboks, fladskærms-TV, aircondition + opvarmning, satellit-tv og hårtørrer.

Fælles faciliteter inkluderer gratis Wi-Fi internet, som tilbydes i hele hotellet og værelserne, reception, bagageopbevaring, den charmerende have og en lille udendørs swimmingpool, hvor gæsterne kan slappe af og nyde den græske sol.

Suites:

Suiten som er på første sal er på 48m². Dens standard kapacitet er 2 personer, men kan rumme op til 4 personer med 2 sovesofaer.
I suiten befinder man sig i et åbent-plan område, som omfatter en stue, et tekøkken, spiseplads og badeværelse. En invendig trappen fører til en etage med soveværelse.

Junior Suite:

Juniorsuiten er beliggende på første sal og er et delt værelse. Stueetagen indeholder det fuldt udstyrede tekøkken, spisebordet, en sovesofa og badeværelset. Trappen fører dig til en etage hvor det rummelige soveværelse findes.
Juniorsuiten er 35m² og rummer op til 3 personer med sovesofa.

Superior værelser:

Superior-værelserne på første sal tilbyder høj standard. Superior-værelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og kan rumme op til 3 personer med en sovesofa eller en ekstra seng. Privat badeværelse.

Standard rooms:

Standard-dobbeltværelserne er beliggende i stueetagen af ejendommen, der omgiver haven og swimmingpoolen. De har alle et fuldt udstyret tekøkken, el-kedel, køleskab og spisebord.

Maisonetten:

Maisonette er 2 åbenplan. De ligger i stueetagen af hotellet.
I stueetagen er der et fuldt udstyret tekøkken, et spisebord, et opholdsområde og et badeværelse. den indvendige trappen fører op til en åben etage, hvor soveværelset er.
Maisonetten har et udendørs opholdsområde, som er lige ved siden af indgangen til værelset.

Distances

Rethymnon town 0 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes