Popi Familieferie Villa

Book now

Other features

Prinos, Rethymnon

4 bedroom villa

En moderne villa med 4 soveværelser med en-suite badeværelser. Villaen er velegnet til familieferie for op til 10 personer. Den ligger 14 km øst for den historiske venetianske by Rethymnon og og ca. 1 km fra en sandstrand. Villaen er handicapvenlig og har Wi-Fi internet

Villa'en

Villa'en har en dejlig have og stor terrasse, der fører indtil en rummelig stue og et stort veludstyret køkken med spiseplads. Der er et soveværelse er i stueetagen med to enkeltsenge, on-suite badeværelse, vaskemaskine og en balkon. Dette værelse er handicapvenlig med nem adgang via en rampe.

Førstesalen har 2 soveværelser hver med dobbeltseng plus en enkelt seng og en babyseng, begge soveværelser har en-suite badeværelser og balkon. Der er et lille tekøkken til at forberede kaffe, morgenmad eller en varm drik på denne etage.

Annekset

Knyttet til hovedbygningen er en selvstændigt anneks med soveværelse med 2 enkeltsenge, tekøkken, badeværelse og opholdsstue.

Til bagsiden af villaen findes en stor pool med separat børnepool. Der er tilstrækkelig solsenge, parasoller, bord og stole i haven + havegrill. Perfect til familie ferie med udendørs spisning.

Området

Der er et par af Taverner i gåafstand og nogle butikker, andre tavernaer og sandstranden 1 kilometer væk.

Rethymnon - Kreta

Byen Rethymnon, på nordkysten af Kreta, ligger på øens længste sandstrand og er kendt af besøgende som den "skjulte juvel" af Kreta. Siden 1400 f.Kr. den Minoerne, venetianerne, tyrkerne og kretensere har bygget deres gamle byer, minareter citadeller, bakketop Fortezza, snoede smalle gader, fiskerihavn og fyrtårnet, der skaber en gammeldags charme.

Distances

Heraklion airport 66 km
Rethymnon town 14 km
Chania airport 78 km
Chania city 70 km
Sandy Beach 1 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 1041Κ131Κ2602101