Villa'er

Preveli Strand Villaer

Rethymnon sydkysten

Gæster 5
Bedrooms 2
Bathrooms 2
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Preveli Strand Villa'er, Preveli

2 x 2 soveværelses villaer

Preveli strand villaer med 2 soveværelser og private pool, hver og en 2 værelses strandhytte. Villaerne ligger oppe på en bakke med udsigt over den klare blå libyske hav. Lige i nårheden findes Preveli floden og Palm Beach på den sydlige kreta kyst.

Villaerne ligger isoleret, fredfyldte og væk fra masse turisme. Hver villa har 2 soveværelser og kan rumme op til 5 personer. Lige ud for villaerne findes en dejlig sandstrand. WiFi internet.

Villaerne

Villaerne er i to etager; i stueetagen en stue med komfortable sofaer, spiseplads med bord og stole, et åbent køkken og glas skydedøre som åbner ud til en stor balkon mod havet. Der er en trappe ned til poolen og haven med græs, smukke planter og blomster. Der er en overdækket spisebord i haven, så man kan nyde stille varme sommer eftermiddage og aftener.

Den åbne stue / spisestue i stueetagen har pejs og fjernsyn. et veludstyret køkken morgenmads-bar og stole.

En trætrappe fører op til første sal, hvor der er 2 airconditionerede soveværelser, hvoraf det ene har en dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. Et badeværelse med sidde-badekar, håndvask og W.C.

De 2 soveværelser deler en stor balkon med havemøbler og udsigt over det blå hav.

Haverne er anlagt med plads til at solbade, svømme i poolen, slappe af med en bog eller bare nyde den smukke natur. Villaerne er afskærmet fra hinanden med en mur imellem dem for at sikre privatlivets fred.

Strandhytten er det oprindelige hus på ejendommen og ældre end de 2 villaer. Strandhytten ligger lige over en bugt med sandstrand.
Strandhytten har 2 soveværelser, køkken med spiseplads og badeværelse. Der er en stor overdækket terrasse med udsigt til havet. Hytten er omgivet af en stor have med gamle træer og palmer.

Preveli Palme Strand området

Området er meget smukt og temmelig uberørt af tiden og turisme, vejene er en blanding af grusveje og asfalt. Men her findes fred og afsondrede strande, som man for det meste har helt for sig selv.

Der er tavernaer i området inden for 5 minutters kørsel. De nærmeste byer er den historiske by Spili i en afstand af ca. 25 km. Det livlige fiskerleje Plakias i den anden retning er ca. 15 km., hvor du vil finde mange taverner, supermarkeder, butikker, mini bank, cafeer, barer og natteliv. Sejlture og udflugter er tilgængelige fra kajen i Plakias.

Lejen er for 4 personer, med mulighed for 1 ekstra person i stuen i villaer.
En bil er nødvendig, da der ikke findes indkøbsmuligheder i nærheden af villaer og hytte, også hvis man ønsker at se sig omkring i området.

Distances

Heraklion Airport 123 km
Chania Airport/ Souda Harbour 115 km
Spili Town 25 km
Rethymnon Town 43 km
Plakias 15 km
Sandy Beach 0.35 km
Rating: 5 / 5 in 1 votes

MHTE (CRN) 1041K122K0246000