Ferie-hus

Preveli Strandhytte

Rethymnon sydkysten

Gæster 4
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Preveli Strandhytte, Plakias area

Preveli Strandhytte har 2 soveværelser

Preveli Standhytte ligger kun mellem 40 og 50 meter fra en dejlig lille sandstrands bugt som er "næsten" privat. Der er 2 km til Preveli floden og den berømte "Preveli Palm Beach" her findes også den nærmeste taverna "Georgos". Med 2 soveværelser er huset velegnet til 4 personer. Huset er nyligt renoveret.

Strandhytten har 2 soveværelser, et åbent køkken /opholdsrum  med spiseplads, badeværelse med bruser og W.C. Udenfor er der en sten bygget grill og en brændefyret stenovn. Preveli huset er et "drømmehus" for enhver, som nogensinde drømt om opholde sig på en græske ø ud til havet!

Huset er det oprindelige familiehus på Preveli Beach og ældre end de 2 villaer, det ligger ovenfor bugten, Strandhuset ligger på et lavere niveau end de 2 villaer og er nærmest stranden.

Der er 2 soveværelser, et åbent opholdsrum/køkken med spiseplads, et badeværelse med bruser og W.C. Huset har Wi-Fi internet forbindelse. Udenfor er der en stor terrasse på forsiden af huset med udsigt over havet, her er bord og stole og det er oftest her gæsterne opholder sig. Huset er omgivet af en stor have med palmer og en del planter. Der er tilstrækkelig bil parkering på den side af huset inden det er private grund.

Ovenover Strandhuset ligger de 2 Preveli beach villas.

Preveli Palm Beach området

Preveli området er meget smuk og næsten uberørt af tid og turisme, vejene er en blanding af grusveje og asfalt og til tider ganske robuste, men udsigter og de afsondrede strande er det værd. Naturist svømning og solbadning er muligt her på grund af den afsides beliggenhed.

Der er tavernaer i området inden for en 5 minutters kørsel. De nærmeste byer er den historiske by Spili i en afstand af ca. 25 km. Den livlige fiskerlandsby Plakias i den anden retning er ca. 8 km. væk. Her finder I mange taverner, supermarkeder, butikker, posthus, en mini bank, cafeer, barer. Sejlture og udflugter er tilgængelige fra fiskerikajen i Plakias.

En bil ville er en nødvendighed her på grund af husets placering og for at kunne udforske den smukke og naturlige område og øen i almindelighed.

Distances

Heraklion Airport 123 km
Chania Airport/ Souda Harbour 115 km
Spili Town 25 km
Rethymnon Town 43 km
Plakias 15 km
Sandy Beach 50 metres km
Rating: 2.3 / 5 in 3 votes

MHTE (CRN) 1041K122K0246000