Villa'er

Roupes ferievilla

Rethymnon

Gæster 6
Bedrooms 3
Bathrooms 2
Book now

Other features

Roupes, Rethymnon, Kreta

4 x 3 soveværelses ferievilla

Roupes ferievilla'er er et lille kompleks af 4 private villa'er, perfekt til familieferier eller ferie med venner.
Den nærliggende landsby Roupes ligger syd-vest for Rethymnon by.
Ferievilla på 2 niveauer med stue og første sal. Der er 3 soveværelser og 2 badeværelser, 2 med dobbeltseng og en med 2 enkeltsenge. Hver villa har sin egen private have og pool. Der er store altaner og terrasser med 360 graders udsigt over det smukke landskab og ud til havet.
Villaerne er handicap venlige for gæster med begrænset mobilitet. WiFi gratis.

Rethymnon by
 Stavromenos strand
Antikke Eleftherna

Mere information

Stueetagen:
I stueetagen er der en rummelig stue, spiseplads og et fuldt udstyret åbent køkken. Stuen har komfortable sofaer, fladskærms-tv med satellitkanaler, dvd og cd-afspiller. WIFI internet er tilgængeligt i hele villaen. Køkkenet har alle de faciliteter, du har brug for at opfylde dine madlavnings ferie behov. Terrassedøre fører ud til verandaen og till haven og pool-området. Hver villa er udstyret med personlige centrale klimaanlæg og varmeanlæg.
På førstesalen er der et soveværelse med dobbeltseng, garderobe og fladskærms-TV.
Der er badeværelse med bruseniche.

Førstesalen:
En trappe fører op til 2 store soveværelser. et med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge, begge med garderobeskabe og fladskærms-TV. Alle maddresser er af fineste kvalitet. Terrassedøre i hvert soveværelse føre ud på en balkon. Der er et luksuriøst badeværelse med et stort badekar.
Omkringliggende område og udsigt:
Første sal har en meget stor møbleret terrasse på bagsiden af bygningen (25 m²), som har spektakulær udsigt over bjergkæden og de omkringliggende olivenlunde og frugtplantager.

Have og pool område:
Haven har en 30 m² swimmingpool med en dybde fra 120 - 150 cm. Den rummelige have er græsbelagt for at børn kan lege der. Haven er omgivet af en traditionel sten bygget mur.
Omkring poolen, er der liggestole og parasoller. Havegrill er til rådighed, og hver villa har et komplet sæt af udendørs møbler, perfekt til al-fresco spisning.
Hver villa har sin egen private parkeringsplads, og alle enheder er blevet specielt designet til at imødekomme gæster med begrænset mobilitet.

Området omkring villaerne og Roupes:
Det omkringliggende område har en masse at byde på. I kan besøge de nærliggende lokale landsbyer og få en smagsprøve på, hvordan grækerne lever og opleve græsk gæstfrihed. Der er vandre- og cykelruter i området.Nyd den betagende udsigt over den imponerende bjergkæde Psiloritis (Idi bjerget), som strækker sig fra den nordvestlige del af øen ned til Sydøst. Dette område er et paradis for alle, der elsker at udforske naturen. Ideelt beliggende i centrum af øen, er det let at nå mange af de smukke strande Kreta har at tilbyde. Kun 7 km fra villaen findes Stavromenos strand. Området er også rigt på historie og arkæologi. Roupes er kun et par kilometer, det over 4000 arrige ”Ancient Eleftherna”.

Distances

Heraklion Airport 76 km
Rethymnon 21 km
Chania Airport 82 km
Ancient Eleftherna 6 km
Sandy Beach 7 km
Shopping 6.5 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) MHTE1041K91003115801