Lejligheder

Seafront Ferielejligheder

Rethymnon

Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Seafront ferielejligheder ligger helt ud til stranden

Ferielejlighederne:

A. Studio for 2/3 personer.
B. Lejlighed soveværelse + stue, 3/4 personer.
C. Lejlighed 2 soveværelser + lounge, 4/5 personer.

Seafront Hotel Apartments, familie og børne venlige ferielejligheder. Seafront ligger 7 km øst for den historiske Venetianske by Rethymnon. Der er lokal bus service med et stop i nærheden. Busserne kører gennem hele dagen og aftenen og servisere alle hoteller og feriecentre langs kystvejen.

Disse ferielejligheder og -studioer er rummelige med balkon med smuk udsigt over havet og poolen. Alle værelser har tekøkken, køleskab, telefon, radio, toilet, bruser, balkon med havudsigt og et pengeskab og air-condition. Wifi internet mod en mindre betaling.

Hotellet har reception, hvor man bliver venligt modtaget og kan hente mange praktiske oplysninger.

Hotellet har en stor pool med børne afdeling, en restaurant og bar. Der er liggestole og parasoller på stranden og omkring poolen og parkeringsplads.

Seafront Beach Hotel ligger i et roligt område og inden for gåafstand findes mange butikker, supermarkeder, taverner og barer.
Der er en bred vifte af vandsport på stranden omkring 300 meter væk på Rithymna Beach hotel kompleks, herunder sejlsport, surfing, vandski, vandscootere og Para-gliding.

En virkelig fremragende sted at tilbringe en uforglemmelig ferie i rolige omgivelser, men inden for et stenkast til en livlig resort.

Der er et program med særlige aftenunderholdning ved poolen side gennem hele sæsonen, er oplysninger vises i området modtagelse.
Morgenbuffeten tilberedes og serveres i snackbaren hvis du har booket morgenmad. Snacks og drikkevarer serveres gennem hele dagen og aftenen. Lejlighederne har trådløs internetforbindelse på anmodning og koster et mindre beløb.

Distances

Heraklion  72 km
Rethymnon city 7 km
Rethymnon port 8 km
Chania Airport 74 km
Chania 64 km
Sandy Beach 0 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes