Villa'er

Semeli Villa

Rethymnon

Gæster 6
Bedrooms 3
Bathrooms 2
Book now

Other features

Asteri landsby, Rethymnon, Kreta

Semeli Villa med 3 soveværelser & 2 badeværelser

Villa Semeli er beliggende i den smukke landsby Asteri, omgivet af olivenlunde. Det er omkring 2,5 km fra sandstranden i Sfakaki og 2,5 km fra et supermarked og bageri. Der er flere tavernaer i Sfakaki og Stavromenos. I landsbyen Asteri findes et folklore museum og en traditionel taverne med levende musik og virkelig stor original kretensiske mad.

Villaen blev bygget i januar 2014 ved hjælp af lokale materialer som sten og træ. Opførelsen af villaen svarer til de moderne energibesparende standarder og bevarer fuldt ud den traditionelle kretensiske karakter og de lokale kulturelle og miljømæssige standarder. Så gæsterne vil nyde en høj grad af moderne komfort.

Villaen har stor have og en 40 kvm. swimmingpool med separat børnepool. Poolen har et spabad-system, og er omgivet af liggestole, parasoller, borde og stole, en sten bygget grill og en brændeovn.

I stueetagen er der et køkken med balkon, el-komfur med keramiske kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Stuen er udstyret med et stort fladskærms-tv med satellitkanaler og et lydsystem med radio. Der er også en spisestue samt et badeværelse med bruser, hårtørrer, vaskemaskine, strygejern og strygebræt og et soveværelse med to senge og balkon.

På første sal er der 2 soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, et stort badeværelse med badekar og hårtørrer, en terrasse på 20 kvm og en balkon.
Villaen har et trådløst Wi-Fi internetforbindelse, pengeskab, privat parkering og har air-condition i alle værelser.

Landsbyen Asteri

Villaen er beliggende i et venetiansk landsby med flere smukke restaurerede huse, en nyligt restaureret traditionel taverna, et lille museum og et minimarked.

Rethymnon - Kreta

Byen Rethymnon ligger på øens længste sandstrand på nordkysten, og er kendt af besøgende som den "skjulte juvel " på Kreta.  Siden 1400 f.Kr. har Minoerne, venetianerne, tyrkerne og kretenserne bygget deres huse, minareter, citadeller og hævet over byen "Fortezza'en. De gamle bygninger, de snoede smalle gader med utallige spænende butikker, havnen med fiskerbåde, tavernaer og fyrtårnet, alt dette skaber en charmerende atmosfære som er som skabt til hygge og romantik.

Distances

Heraklion Airport 76 km
Rethymnon 15 km
Chania Airport 72 km
Chania Town 70 km
Asteri village 0.2 km
Sandy Beach 2.5 km
Stavromenos 2.5 km
Sfakaki 2.5 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) MHTE 1041 K91002888201