Luksus Villaer

Simore Luksus Villa

Rethymnon

Gæster 10
Bedrooms 5
Bathrooms 5
Book now

Other features

Rethymnon, Nordkysten

Simore Luksus villa med 5 soveværelser alle med en-suite badeværelse

Simore luksus villa er på 325 m2 og ligger lige udenfor Rethymnon by, kun en kort køretur fra de dejlige strande i Rethymnon området. Villaen kan rumme 12 personer (børn under 2 år ikke medregnet). Villaen er ikke-ryger indendørs. Gratis internet i alle områder. Stor pool med indbygget jacuzzi.

Simore Luksus Villa

Villaen er i 2 etager med en stor stue og spisestue i stueetagen. Stuen fører til en stor balkon med spisebord og fantastisk udsigt til byen Rethymnon og havet. En hyggeligt tv-stue findes og et stort fuldt udstyret køkken med alt, hvad man kan tænke sig til ferie madlavning. Her finder du også et soveværelse med en dobbeltseng og en-suite badeværelse.

Første sal har 4 soveværelser med balkon med udsigt over havet og bjergene. Hvert soveværelse har eget badeværelse, Master soveværelset har en jacuzzi og walk-in klædeskab. Alle værelser er udstyret med garderobeskabe og har komfortable senge. Anden sal har 3 soveværelser med dobbeltsenge og et med 2 enkeltsenge.

Ejeren Theo og hans kone sørger for, at gæsterne kan være fuldt afslappede og komfortable. Udendørs- og pool-lamper slukker automatisk sent om  aftenen. Den elektroniske port har sikkerhedsforanstaltning for at sikre børn ikke kan åbne den. Pool-området har hegn efter anmodning.

Have og pool

Den smukke have er fuld af blomster og træer, en stor pool med indbygget jacuzzi i den ene ende. Der er en udendørs bruser, solsenge, parasoller og udendørs køkken. Et spise spisebord med stole og bordtennis med lys til at spille om aftenen. Elektriske porte og parkeringsplads til 4 - 5 biler. Rethymnon by er kun 3 km fra villaen med utallige taverner, butikker og smukke strande langs kysten.

Rethymnon – Kreta

Byen Rethymnon, på Kretas nordkyst ligger på øens længste sandstrand og er kendt af besøgende som den "skjulte juvel" på Kreta. Siden 1400 f.Kr. har minoerne, venetianerne, tyrkerne og kretenserne bygget deres byer, minareter, citadeller, i de smalle snoede gader, fiskerihavnen og fyret. For ikke at tale om Fortezza'en højtbeliggende over byen. Alt sammen skaber det en gammeldags charme.

Rethymnon er travl med liv og farver, man finder en overflod af butikker med designer tøj, sko, tasker og pelse. Smykker butikker tilbyder diamanter, guld og sølv til rimelige penge.
Der er meget at se og lave for hele familien.

Tavernaerne serverer det bedste af det græske og kretensiske køkken på traditionelle taverner og udsøgte restauranter alle rimelige priser.

Afstande

Chania airport 75 km
Heraklion airport 81 km
Chania Town 65 km
Rethymnon Town 2.9 km
Nearest sandy beach 1 km
Rating: 0 / 5 in 0 votes