Villa'er

Spring villaer

Rethymnon

Gæster 6
Bedrooms 3
Bathrooms 2
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Prines Rethymnon

Spring Villas 2 x 3 soveværelser og 2 badeværelser

Villa ALOE og villa LOTUS, to selvstændige villaer med 3 soveværelser hver, velegnet til op til 8 personer. Nybyggede med traditionelle materialer, Bæredygtighed med solernergi og bygget med lokale materialer.

De har deres egen have og swimmingpool hver. To retræter med privatlivets fred badet i duften af ​​jasmin, kaprifolium, af aftenbryn og lavendel. De er beliggende i den vestlige højeste del af den traditionelle landsby Prines med udsigt over De Hvide Bjerge, det kretensiske hav og vilde egetræer. Du hører kun kvitringen af ​​fuglene, og alligevel er du kun 300 m. fra restauranter og centrum af landsbyen, 3 km fra smukke sandstrande, 2,5 km fra universitetet på Kreta og 6 km fra den maleriske by Rethymno. En idyllisk natur, der kombinerer utallige muligheder for ture i omegenen.

Villaerne har en rummelig opholdsstue med pejs og en traditionel stenbue, der adskiller stuerne fra opholdsstue og køkken.
Stuen indeholder blandt andet et bibliotek, to traditionelle sofaer, der kan blive til enkeltsenge, satellit-tv LCD 42 "og DVD. Spisestuen har plads til op til 10 personer.

Det ergonomiske køkken er fuldt udstyret med alle fornødenheder, herunder en el-komfur med 4 plader og ovn, emhætte, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, kedel, mikroovn, blender, kedel, brødrister, køkkenredskaber.
I underetagen er der også et soveværelse med dobbeltseng, lille kontor, store skabe og et badeværelse med bruser.

Soveværelserne
1. sal har 2 soveværelser og et badeværelse, og stueetagen har et soveværelse og badeværelse.

Have og pool-område
I haven findes jasminer, kaprifolier, rosmarin, lavendel, laurbær, klatrerose, cyclamener, anemoner og andre lokale kretensiske blomster og urter.

Omkring den udendørs pool med dimension 7,50 x 3,50 m2 er der liggestole og et spisebord, en stenbygget havegrill og en udendørs bruser. Der er desuden parkering til to biler.

Den traditionelle landsby Prines
Prines er en autentisk traditionel kretensisk landsby, der kombinerer arkitektoniske elementer fra dens arabiske, venetianske og osmanniske historie.
Landsbyen tilbyder adskillige traditionelle taverner, et supermarked og barkery, bondegård og slagter i den nærliggende Atsipopulo landsby


            

Afstande

Chania Airport 60 km
Heraklion Airport 78 km
Sea and beaches 3 km
Town of Rethymno 6 km
Gas station 200 m. km
ATM 1.5 km
Coffee house 150 m km
Taverna 300 m km
2 mini-markets 300 m km
Bus station 300 m km
Pharmacy store 1.5 km
Internet cafe 1.5 km
Hospital 6 km
Rating: 4 / 5 in 1 votes

MHTE (CRN) MHTE 1041K123Κ2628301