Villa'er

Spring Villa Lotus

RethymnonPart of: Spring villaer

Gæster 6
Bedrooms 3
Bathrooms 2
Ask for availability Ask for availability

Spring Villa Lotus

Villa Lotus 120m2 med 3 soveværelser og 2 badeværelser, have med mange blomster, privat pool og udendørs spiseplads.

Villaen har en rummelig opholdsstue med pejs og en traditionel stenbue i loftet, der adskiller stuen fra opholdsstue og køkkenet. Stuen indeholder blandt andet et bibliotek, to sovesofaer, der kan blive enkeltsenge, satellit-tv LCD 42 "og DVD. Spisestuen har plads til op til 10 personer.

Det ergonomiske køkken er fuldt udstyret med alle fornødenheder, herunder en el-komfur med 4 kogeplader og ovn, en emhætte, køleskab, opvaskemaskine,  kaffemaskine, kedel, mikroovn, blender, kedel, brødrister, køkkenredskaber.

Første sal

Første sal består af to soveværelser med dobbeltsenge og rummelige skabe. Et badeværelse med badekar, vaskemaskine og veranda med storslået udsigt over de omkringliggende bjerge og den kretensiske natur.

I underetagen er der et soveværelse med to enkeltsenge, lille kontor, store skabe og et badeværelse med bruser.

Have og Pool

I haven skaber jasminer, kaprifolier, rosmarin, lavendel, laurbær, klatrerose, cyclamener, anemoner og andre lokale kretensiske blomster og urter en idyllisk natur til afslapning året rundt.

Omkring den udendørs pool med dimension 7,50 x 3,50 m2 er der liggestole og et spisebord. Der er udendørs bruser ved poolen. Parkeringsplads til 2 biler.

Rating: 0 / 5 in 0 votes