Villa'er

Strandhuset i Chania

Chania

Gæster 10
Bedrooms 3 or 5
Bathrooms 2
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Crissi Akti, Chania, Standhuset

The Strand huset med 3 eller 5 soveværelser

Standhuset ligger helt ud til stranden og havet i udkanten af Chania. Lige overfor den smukke sandstrand Crissi Akti-stranden. Et charmerende hus med 5 soveværelser og en stor have med flere steder skabt til at slappe af i skyggen af ​​de gamle træer. Lige overfor huset er ligger sandstranden i Crissi Akti bugten.

Huset består af 2 lejligheder; hovedhuset/havudsigts lejligheden og stueetage lejligeheden. Huset udlejes kun til en gruppe ad gangen.

Hovedhuset

Strandhuset er på 120 kvadratmeter med tre soveværelser til fem personer (6 personer, hvis to af jer sover tæt sammen 1,5 mand seng).
De 3 soveværelser er lyse og luftige, og de fleste af værelserne har udsigt over havet og haven. Interiøret er stort, lyst og rummeligt med møbler i en blanding af traditionelle græske og moderne faciliteter.

En dejlig lys og rummeligt stue med ev karnap med en fantastisk udsigt til havet, haven og byen Chania. Der er to opholdsområder, en pejs og sofa, der også fungere som dobbelt sovesofa. TV, DVD-afspiller, video og CD / radio), og en klassisk hyggelig spisestue med otte komfortable spisebordstole.

Fra stuen er der direkte udgang til et stort - yacht stil træ dæk/veranda - med udsigt over den smukke sandstrand, et ideelt sted at nyde varme sommer dage og aftener. Der er to verandaer med fremragende havudsigt og udsigt til byen Chania i det fjerne.

Køkkenet
Fuldt udstyret moderne køkken med alle apparater til et behageligt ophold (køleskab, elektrisk ovn og keramisk kogeplade, kaffemaskine, brødrister, saftpresser, opvaskemaskine og uafhængigt varmesystem til vinteren.)

Stueetage lejligheden

Lejligheden er 100 kvadratmeter og har 2 soveværelser til 4 personer. En dejlig lys og rummelig stue med vinduesudsigt til haven og spiseplads (inklusive sofa, små borde, reol, TV, DVD-afspiller, video og CD / radio, konsol og spejl), en klassisk hyggelig spisestue med seks komfortable spisebordstole.

Køkkenet
Et moderne køkken med alle apparater til et behageligt ophold. (Køleskab, elektrisk ovn, kaffemaskine, brødrister, saftpresser og uafhængigt varmesystem til vinteren)

Haven på 1000 m2

En smuk lukket have med dejlige blomstrende planter, oliven, citron, mandarin, mandeltræer. Haven har et stenbygget udekøkken med grill.
For familier med børn er haven et dejligt sikkert område på grund af de lukkede hegn omkring ejendommen. Overalt hvor du vender dig, er der brugt omhyggelig opmærksomhed på detaljer, der giver en afslappet og fredelig atmosfære. Haven er fuld af charmerende steder til afslapning i skyggen af ​​de gamle træer. Der er også hængekøjer, bordtennis, ketsjere og siddepladser til at slappe af i skyggen.

Området

Chrissi Akti ligger 2,5 km vest for fra Chania by.
Standhuset ligger lige ud for sandstranden Chrissi Akti på Kretas nordkyst.
Den idylliske skønhed ved Chrissi Akti Beach er velkendt. Stranden er blevet tildelt "Blåt flag" i mange år.

Chrissi Akti er et kun en let 7 minutters kørsel fra centrum af Chania (en by, der holder sig i live selv om vinteren), hvor man kan nyde et rigt natteliv, god mad, butikker og markedspladser. Her finder man smukke brostensbelagte venetianske gader med spændende butikker og små originale cafeer. En 10 minutters gåtur eller 2 minutters kørsel fra huset, er der gode restauranter der tilbyder mad til enhver smag og budgetter, lige fra det lokale kretensiske landkøkken køkken til det internationale of sofistikerede udvalg.

Distances

Chania Lufthavn 12 km
Chania By midte 3 km
Heraklion Lufthavn 140 km
Rethymnon By 60 km
Souda Havn 8 km
Strand 20 meter
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) MHTE:1042Κ91002950301