Luksus Villaer

Thalasses Luksus Villaer

Rethymnon

Gæster 4 & 6
Bedrooms 2 & 3
Bathrooms 2 & 3
Check the prices Ask for availability Ask for availability

Other features

Thalasses Luksus villaer, Rethymnon

Thalasses Villas:

3 x 2 værelses villaer og en med 3 soveværelser, alle med privat pool og strand

Hvis I er på udkig efter en luksusferie for familien, så er Thalasses Luxury Villas et godt valg. Fire nye lækre 2 og 3 værelses villaer beliggende i et fredeligt område lige uden for den kosmopolitiske by Rethymnon. Villaerne ligger kun få meter fra en privat strand med 2 sol-sæt, solsenge og parasol til hver villa. Villaerne ligger på en grund med elektroniske porte.

Thalasses Luxury Villas-komplekset er meget privat og tilbyder en bred vifte af hoteltjenester. Der er en privat strand inden for nem gåafstand. Villaerne ligger omkring 8 km øst for Rethymnon by og kun få meter fra en dejlige privat strand og det Ægæiske hav. Villaerne har hver en privat pool. To villaer har også en udendørs jacuzzi. Poolene kan opvarmes i de koldere måneder. Gratis WiFi-forbindelse.

Villaerne

Der er to forskellige typer villaer i komplekset. De forreste villaer "Thoi" og "Persi", som er en-etagers og bagerst de to-etagers villaer "Eeanthe" og "Melia". Alle villaerne er designet til at sikre privatliv og tilbyder også klar udsigt over det Ægæiske Hav!

Hver villa er udstyret med alle apparater og muligheder for at sikre en perfekt ferie. Villaerne er smagfuldt og moderned indrettede. Fra de moderne skandinaviske møbler til de komfortable kokosmadrasser til de private swimmingpools og stranden.

Bliv i din private villa, nyd din frihed og privatliv, men drag også fordel af de komplekse faciliteter og hoteltjenester, der tilbydes. Hver villa har private liggestole og parasoller i den krystalklare vandkant ved den private strand!

Der er en sikkerheds indrettet legeplads for børn samt en køkkenhave, som I frit kan benytte. Gartneren hjælper gerne med de hjemmedyrkede grøntsager.

Stedets service ydelser kan betyde forskellen for jeres ophold. Der tilbydes daglig morgenmad serveret i villaen, rengøring, receptionen med tilbud om oplysninger og hjælp, også Holiday Advisor & concierge-centeret, hvor I kan modtage råd og forslag vedrørende alt på vores ø!

Luksus villaer til familieferier

Thalasses Luksus Villaers private pool og smukke udsigt over Det Ægæiske Hav vil fortrylle jer under hele jeres ophold.

Familier med børn, der søger afslapning, inviteres til at opleve den luksuriøse familieferie og privatliv, som Thalasses Villas i Rethymnon tilbyder.

Den private strand, som er ideel til svømning, ligger kun 20 meter væk. Hver villa har 2 sæt liggestole og parasol. Der er et kodesystem for at få adgang til dem såvel som til villaerne.

Thalasses luksusvillaer er også ideelle til store familier og vennegrupper. Ved at leje 2 villaer tæt på hinanden kan fælles stunder nydes af hele familien.

Distances

Heraklion 72 km
Rethymnon centre 12 km
Souda port 76 km
Chania Airport 80 km
Rethymnon port 11 km
Sandy Beach 15m km
Stavromenos village 500m km
Rating: 0 / 5 in 0 votes