Familie Hotel

Veneto Boutique Hotel

Rethymnon

Ask for availability Ask for availability

Other features

Rethymnon Old Town

Veneto Boutique Hotel,  suites med et og to værelser

Veneto Boutique Hotel ligger i hjertet af den gamle venetianske bydel i Rethymnon. Byggningen er fra 1500 tallet og Hotellet er blevet restaureret omhyggeligt og smukt, som et eksklusivt hotel med suiter med et og to værelser. Restauranten tilbereder græsk og middelhavsretter den smalle gade udenfor og i en unik 700 år gammel gårdhave.

Hotellet

Hotellet er møbleret på traditionel vis med antikviteter for at bevare stilen i den historiske bygning.

Alle værelser har komfortable senge, privat badeværelse, køleskab og elkedel, satellit-tv, aircondition, internet-faciliteter, gratis WiFi, hårtørrer, barneseng, telefon, med anatomisk allergi venlige madrasser/puder og pengeskab.

Hotel Veneto er et unikt sted at bo, og er et af de kvalitetshoteller, der er smagfuldt skabt i de venetianske bygninger på Kreta. Det er i et utrolig romantisk miljø og perfekt til bryllupper og bryllupsrejser.

Restauranten serverer lækre måltider i den smalle gade uden for indgangen og i hotellets gårdsplads.

Hotel faciliteter

  • Restaurant og bar,
  • Massage, sauna
  • Gårhave med brøn og springvand

Rethymnons gamle bydel

Den gamle by Rethymnon er en af de store seværdigheder ved et besøg på Kreta. Byen har adskillige gamle bygninger og en labyrint af smalle gader med butikker og livlige caféer.
Rethymnon har en meget eftertragtet strækning på mange kilometer af sandstrande i hele byens længde.

Byen har et stort antal gode restauranter, caféer, barer, klubber og anden underholdning. Beliggenheden er fremragende og centralt egnet til at udforske de landsbyer, der er spredt langs den gamle nationalvej, og det er kun 45 minutters kørsel fra Chania og dens venetianske havn, ligeledes er Heraklions attraktioner (inklusive Palace of Knossos) lidt over en times kørsel herfra .

Distances

Heraklion Airport 78 km
Rethymnon centre 0 km
Chania Airport 68 km
Rethymnon port 0.3 km
Sandy Beach 0.5 km
Exact location information is provided after a booking is confirmed.
Rating: 0 / 5 in 0 votes

MHTE (CRN) 10 41 Κ 07 0Α 00961 0 0