Rethymnon’s Strande

Hele vejen langs Rethymnon’s kyst er der strande og strandpromenaden

Man er altid i nærheden af stranden i Rethymnon og strandpromenaden er flere kilometer lang. Her er smukt og livligt til en aftentur. Bliver man sulten på turen er der utallige tavernaer, caféer og barer at besøge. 

Byen Rethymnon er smukt og folk er venlige. Der findes en overflod af tavernaer, butikker, barer, cafeer og steder at tage hen med børnene. Butikkerne har designer tøj, sko og ikke at forglemme masser af guldsmede butikker. Guld, sølv og ædelstene til meget rimelige priser.

Et af mine foretrukne steder er de små Souvlaki barer i de smalle gader i den gamle bydel, en eller to pinde af stegt svinekød med sprøde chips med en kold øl eller et glas vin, sodavand til børnene selvfølgelig!

En anden delikatesse som I ikke bør glip er “Loukomades”, de kan bestilles i nogle af de små cafeer i den gamle bydel. De er små dybt-stegte sprøde boller og serveres med honning eller chokoladesauce og vanilje is.

Rethymnon By er en venetiansk by med charmerende smalle gader og masser af butikker, tavernaer, caféer og barer. Det er beliggende på den nordlige kyst omtrent i midten mellem.