Wedding Packages

Romantiske bryllupspakker priser og indhold 2022 & 2023

Bryllup på Rådhuset 775 Euro!

Bryllupspakken inkluderer alle nødvendige licenser, juridiske dokumenter på Kreta og reservationen på borgmesterkontoret. Den civile vielsesceremoni vil blive udført i borgmesterens kontor på rådhuset i Rethymnon. Vi optræder som vidner, levere brudens buket, brudgommens boutonniere.

Civil bryllup i det Venetiansk Kapel 1025 Euro!

Bryllupspakken inkluderer alle nødvendige licenser, juridiske dokumenter på Kreta og reservationen på borgmesterkontoret. Den civile bryllupsceremoni vil blive udført i en smukt restaureret gammel venetiansk kirke i Rethymnon. Vi vidner, hvis behov, levere brudebuket, brudgommens boutonniere, blomsterdekoration, 10 bonbonnieres (små dekorerede poser indeholdende sukkerholdige mandler), champagneskål til parret og 4 gæster (mere kan tilføjes mod et ekstra gebyr.

Vi arrangerer, fungerer som tolk og træffer alle de nødvendige arrangementer med rådhuset. Vi arrangerer også gerne andre elementer som I ønsker på jeres specielle dag. F.eks. fotograf, bryllupskage, reception eller middag.

Strand og Fortezza bryllupspakke fra 875€ og 1280€ på stranden og 1280€ på Fortezza’en

Vi tilbyder også at arrangere jeres “Drømmebryllup på stranden” eller i det venetianske “Fortezza” i Rethymnon. Pakken indeholder de samme funktioner som ovenfor, men ceremonien arrangeres udendørs ved strandpromenaden i den historiske venetianske by Rethymnon, i Fortezza-området eller på en strand uden for byen:

Deluxe bryllupspakke 2685 Euro

Som ovenfor plus nedenstående punkter:

Medbring familie og venner til festligholdelse af den store dag

Hvis I har familie og venner med jer og ønsker at arrangere middag, receptioner, kager, underholdning, transport, ophold og mere, kan vi hjælpe dig med alt dette.

Blomster, dekorationer og andre arrangementer

Vi kan tilbyde en bred vifte af ekstra ydelser til jeres bryllup, kager, fotograf, blomsterdekorationer, fyrværkeri, levende musik og DJ’er:

Find hotel, lejlighed eller villa i Rethymnon området